bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TweeNul maakt plaats voor robotjournalistiek
REGIO – Na ruim elf jaar stopt TweeNul vanaf vrijdag 27 augustus met het brengen van amateurvoetbalnieuws en maakt plaats voor robotjournalistiek. De redactie wil iedereen hartelijk danken voor de content die doorslaggevend is geweest voor het succes dat is opgebouwd. Het einde van TweeNul betekent niet dat de aandacht voor amateurvoetbal verdwijnt. Integendeel, want […]
Programma oefenwedstrijden zondag 29 augustus
REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Titan – SC Erica, 14:00 uur Old Forward – Uffelte, 14.00 uur BEW – Wapserveen, 14.00 uur Heiligerlee – ZNC, 14.00 uur SC Lions’66 – Oldeboorn, 14.00 uur Pekelder Boys – Alteveer, 14.00 uur Oerterp-Renado, 14.00 uur Schoonebeek – CEC, 14:00 uur Dwingeloo-Read Swart, 14.00 uur EHS’85 […]
Programma oefenwedstrijden zaterdag 28 augustus
REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. NEC Delfzijl – Stompwijk‘92, 14:30 uur Oldeholtpade – Steenwijker Boys  Damacota – Onstwedder Boys, 14.00 uur Corenos – HS’88, 14.30 uur Grijpskerk – Actief, 14.30 uur Bedum – SC Stadspark, 18.30 uur Donkerbroek – VC Trynwalden, 19.30 uur SC Kootstertille – Noordbergum, 14.30 uur VVS Oostwold – […]
Uitslagen oefenwedstrijden donderdag 26 augustus
REGIO – Mail uitslagen van oefenwedstrijden naar redactie@tweenul.nl.    
HOOGEZAND – HS’88 zoekt met spoed nog steeds een trainer/trainster voor het 2e Vrouwenteam. HS’88 Vr2 komt uit in de 4e klasse en heeft daar de laatste jaren goed meegedaan om de bovenste plaatsen. Als Trainer/Trainster van de Vr2 sta je in nauw contact met de Technische staf van de Vr1 (de Vr1 komt uit […]
Print dit bericht Print dit bericht

30-09-2012: Onnodig verlies voor v.v. Beetgum 1 (update: foto’s)

De voortekenen waren goed, maar de werkelijkheid was een grote teleurstelling. Zaterdag 29 september 2012 verloor v.v. Beetgum 1 met 1-2 van WWS 1.

De verliezende partij gaat vaak op zoek naar de oorzaak. De scheidsrechter, het veld, de betere tegenstander zijn vaak de meest voor de handliggende redenen die dan worden genoemd.

Voor het verlies van afgelopen zaterdag moeten we het maar houden  op de vorm van de dag, of liever de vorm van de dag die er niet was. Aan de trainingsopkomst ligt het niet, die was uitstekend in de week voorafgaande aan de wedstrijd.

Beetgum begon in dezelfde opstelling als tijdens de goede wedstrijd een week eerder tegen Suawoude. De eerste helft speelde Beetgum niet slecht, er waren een aantal goede aanvallen. Echte 100% kansen waren er niet veel.

De 1-0 voorsprong kwam vreemd  tot stand. Beetgum gaf een scheidsrechtersbal terug aan WWS.  De verdediger van WWS beoordeelde de bal verkeerd en de bal kwam uit het niets voor de voeten van Jort Dijkstra die de keeper met een boogbal passeerde.

Jort Dijkstra viert de 1-0

Vlak voor rust, altijd een vervelend moment, scoorde WWS, uit een vrije trap de 1-1.

De v.v. Beetgum muur bukt en WWS scoort de 1-1

Na de rust lukte er niet veel, de passing was onzuiver en er werd vaak voor de verkeerde oplossing gekozen. Nadat WWS op een 1-2 voorsprong kwam werd het spel rommelig en verder dat een kans van Bauke Reitsma kwam Beetgum niet.

Kans voor Bauke Reitsma

Opvallend was dat er tijdens de hele wedstrijd weinig rendement uit corners en vrije trappen werd gehaald.

De ervaren trainer Steffen Hansma zal de analyse van de wedstrijd maken en hem kennende zal er weer 2 keer  fanatiek worden getraind in de aanloop naar de volgende wedstrijd.

Volgende week 6 oktober 2012 is de uitwedstrijd tegen Noordbergum, het zal uw verslaggever niet verbazen dat v.v. Beetgum volgende week de beste wedstrijd van het seizoen gaat spelen.

Foto’s van de wedstrijd zijn gemaakt door fotograaf Jacobus Feenstra.