bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

15-10-2012: v.v. Beetgum 1 ongelukkig in afwerking

Op basis van de stand op de ranglijst zou v.v. Beetgum zaterdag 13 oktober 2012 een moeilijke middag krijgen in de uitwedstrijd tegen Lions’66. De eindstand van 4-1 voor Lions’66 lijkt dit ook te bevestigen.

Maar de vele meegereisde supporters uit Beetgum e.o. zagen in de eerste 25 minuten een zeer sterk v.v. Beetgum dat Lions’66 het mes op de keel zette. Maar liefst vier 100% kansen kreeg Beetgum in deze 25 minuten. Driemaal faalde een speler van v.v. Beetgum 1 op 1 tegen de keeper van Lions.

Na onnodig balverlies en een afgeketste bal stonden de Lions tussen de 25ste en 30ste minuut plotseling met 2-0 voor.

Na rust maakte Steven Koster zijn rentree na een blessure. In de 46ste minuut was er een doelpunt van Lions met een buitenspelluchtje. (0-3). Hierdoor leek de wedstrijd gespeeld en dit was zeker het geval na de 4-0 (57ste minuut). Blijkbaar kreeg de scheidsrechter van dienst wroeging en gaf als boetedoening Beetgum in de 70ste minuut een goedkope penalty (4-1 door Daniel Dijkstra).

Zo was de eindstand 4-1. Een eindstand die door de vele gemiste kansen v.v. Beetgum het gevoel gaf dat er veel meer in had gezeten.

Positief was dat de invallers Jurjen Bloem, Rutger Reitsma en de eerder genoemde Steven Koster vandaag een prima indruk achter lieten. Ook werden er veel kansen gecreëerd en dit geeft vertrouwen voor de laatste 5 wedstrijden in deze periode.

27 oktober:      thuis     Holwerd (met na afloop feest met LIVE muziek)

03 november    uit        CVO

10 november    thuis     Tzummarum

17 november    uit        SSS’68

24 november    uit        Noordbergum (inhaal: onder voorbehoud)