bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

31-10-2012: v.v. Beetgum 1 wint ruim van Holwerd 1

Zaterdag 27 oktober 2012 was er een dikverdiende 6-1 overwinning van v.v. Beetgum 1 op Holwerd 1. Met name in de 2de helft nam v.v. Beetgum afstand na een 2-1 voorsprong met de rust.

Na 15 minuten spelen was er een vrije trap van Marten Johannes Bloem, de keeper leek de bal over te tikken, maar tot ieders verrassing verdween de bal in het net (1-0). Door duur balverlies op het middenveld kon Holwerd in de 35ste minuut de gelijkmaker maken (1-1).

Voor rust was het Jort Dijkstra die met een prachtige afstandsschot Beetgum weer aan de leiding bracht (2-1).

Na rust was het eenrichtingsverkeer en bracht Willem Jan Dijkstra de score op 3-1 met een benutte vrije trap. Diezelfde Willem Jan Dijkstra stond met een voorzet aan de basis van de 4-1. Zijn halfhoge voorzet werd door Willem Postma vallend met een á la Bep Bakhuys kopbal langs de keeper gewerkt.  

Na een knappe actie speelde Marten Johannes Bloem de 19-jarige Joshua de Jong aan die in vrije positie rustig kon binnentikken (5-1). Joshua zijn eerste competitiedoelpunt voor v.v. Beetgum 1.

Het slotakkoord was voor aanvoerder Marten Johannes Bloem die een goede 2de helft van v.v. Beetgum bekroonde met zijn 2de doelpunt door de keeper te omspelen en de eindstand op 6-1 kon bepalen.

Na afloop koos een vierkoppige jury onder voorzitterschap van Sjoerd Kamminga laatste man Simon Hoogland als Man Of The Match. De dames van de PR-afdeling zetten Simon bij het verlaten van het veld in de bloemen.

Simon Hoogland was Man Of The Match

De selectie van hoofdtrainer Steffen Hansma treft volgende week zaterdag 3 november 2012 om 14.30 uur CVO 1 in een uitwedstrijd.