bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

16-04-2013: Harry Wasch trainer Beetgum A1 seizoen 2013-2014

Met ingang van het seizoen 2013-2014 is Harry Wasch benoemd als trainer van v.v. Beetgum A1.

Wie is Harry Wasch?

Harry Wasch is woonachtig in Sint Jacobiparochie en is geen onbekende op de Friese voetbalvelden. Hij was al bij veel clubs teams actief als trainer. Dit als trainer van jeugdelftallen (o.a. Hoofdklasse en Landelijke divisie) maar ook hoofdtrainer van standaard elftallen. Harry heeft in 2007 het TC2 diploma behaald.

Harry heeft ook een verleden bij Beetgum als voetballer. Hij heeft een aantal jaar geleden in zondag 2 gespeeld. Verder heeft hij op 3de klasse niveau bij Rood Geel gevoetbald.

Bij aantal clubs was Harry actief als hoofdtrainer, o.a.: Ouwe Syl 1, st. Anna zat.1 en st Jacob 1.

Maar ook diverse jeugdteams heeft Harry getraind zoals:  G.A.V.C A1, v.v. Drachten, Sc Franeker A1, v.v. Heerenveense Boys A1.

Wij willen Harry veel succes wensen bij de A1 van v.v. Beetgum. We hebben alle vertrouwen in een succesvolle en vruchtbare samenwerking.

Harry zal zich de komende tijd al regelmatig op en rond de velden van de v.v. Beetgum laten zien.

Nieuwe trainer v.v. Beetgum A1

Onder toeziend oog van Jan Drost (voorzitter Jeugdcommissie) en Marten Johannes Bloem (Hoofd Jeugdopleiding) tekent Harry Wasch (midden) het contract.

De huidige jeugdtrainer, Sander Geerdink, vertrekt aan het eind van het seizoen naar de seniorenafdeling in Stiens. Sander gaat hier zaterdag 2 onder zijn hoede nemen. Dit team zal volgende jaar waarschijnlijk reserve 2e klasse gaan spelen. Sander is nu nog druk bezig bij de v.v. Beetgum B1 om het kampioenschap binnen te halen. 

Vr. gr. “de Jeugdcommissie”