bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

24-05-2013: Beste E-Speler 2012-2013

Beste E-speler vvBeetgum seizoen 2012 – 2013

Het afgelopen seizoen hebben de 20 spelers uit de E1 en E2 gestreden om de titel “de beste speler van de E van de vvBeetgum”. De prijs was een mooie leren bal.

De spelers konden punten halen met aanwezigheid, techniek oefeningen, 3 x 3, 4 x 4, doelpunten gescoord “met de kop” in een competitiewedstrijd. Omdat voetballers natuurlijk ook echte players zijn konden er ook punten verdiend worden met douchen.

 Er ontwikkelde zich een spannende strijd waarbij ouders soms vonden dat de kinderen beter thuis konden blijven, maar die gedachte werd dan niet gedeeld door de spelers.

Op het laatst bleven er 5 spelers over die op de laatste trainingsavond allemaal 5 penalty’s moesten nemen. Omgaan met spanning en killersinstinct zouden worden beloond!

Berend Kloostra stond voordat de penalty’s werden genomen 4 punten voor op de nummer 2 en 15 punten op de nummer 3.

Uiteindelijk bleef Berend koelbloedig en werd de uiteindelijke winnaar. Hij kreeg tijdens dezelfde training de bal uitgereikt.

De nummers 2 tot en met 5 verdienen ook een eervolle vermelding:

Jelmer Osinga, Remco Osinga, Sietse Rondaan en Jetze Bakker kwamen dicht in de buurt. De andere spelers hebben ook prima hun best gedaan. Dit resulteerde in een kampioenschap voor de E1 en de E2 in de najaarsreeks, en een kampioenschap voor de E1 in de voorjaarsreeks.

Ik denk dat we nog veel van de E-spelers zullen gaan horen en zien in de toekomst!