bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

10-06-2013: RB Soccercamp Menaldum 2013

Na de succesvolle edities van RB Soccercamps in Berlikum 2011 en Menaldum 2012 zal deze zomer het RB Soccercamp wederom worden georganiseerd bij v.v. Foarut van 5 t/m 9 augustus 2013.

Het zal weer een uniek voetbalkamp worden voor de jeugd van 7 tot en met 14 jaar uit de regio. Vorig jaar deden er 75 kinderen mee vanuit 15 verschillende clubs uit de regio. De inschrijftermijn is tot 6 juli, dus schrijf dus snel in !!!!!!!!!

Het gaat bij de RB Soccercamps erom dat jongens en meisjes die naast de ontwikkeling bij hun eigen club zich individueel willen verbeteren in hun voetbalvaardigheden. Het doel hierbij is dat alle deelnemers beter leren aanvallen, verdedigen en omschakelen. Ook techniektraining speelt hierbij natuurlijk een heel belangrijke rol. De geoefende vaardigheden worden toegepast in positiespelen, partijspelen en in een 4:4 toernooi en 2:2 boardingvoetbal.

Het is een kwalitatief hoogstaand trainingsprogramma op technisch en tactisch gebied. RB Soccercamps selecteert hiervoor de beste trainers uit Nederland en uit de regio, waar de voetbalkampen worden gehouden. Dit zijn allemaal trainers die werkzaam zijn in de top van het jeugd- en amateurvoetbal. Zij worden speciaal door RB Soccercamps opgeleid.

Iedere deelnemer krijgt aan het einde van de week verbeterpunten mee waar hij of zij zich bij de eigen club gedurende het komende seizoen verder kan ontwikkelen.

Wat mag je verwachten bij een RB Soccercamps-voetbalkamp?

v      De hele week trainen van maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 16.30 uur en thuis slapen;

v      Begeleiding van de beste trainers, werkzaam in de top van het jeugd- en amateurvoetbal;

v      Dagelijkse lunch; limonade in de pauzes

v      Veel wedstrijdvormen, penaltybokaal, 4 tegen 4; 2tegen2 boardingvoetbal

v      “King of the camp” (test circuit individuele voetbalvaardigheden);

v      Finales 2tegen2 boardingvoetbal, penaltybokaal en 4 tegen 4 op vrijdag;

v      Beoordelingsformulier met trainingsadvies (specifieke kwaliteiten en verbeterpunten);

v      Deelnemerscertificaat en teamfoto;

v      Medaille voor iedereen en sportprijzen voor de winnaars;

v      Volledig sporttenue (te behouden);

v      Eigen bal en bidon (te behouden).

 En natuurlijk VEEL PLEZIER !!!!!!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor al het bovenstaande zijn € 150, – per deelnemer.

Een volgende deelnemer uit 1 gezin betaalt € 125, –

Hier zit inbegrepen alles wat je mag verwachten bij een RB Soccercamps-voetbalkamp.

Inschrijven?

Er is plaats voor 130 deelnemers (108 veldspelers en 22 keepers).

Inschrijven kan via: www.rbsoccercamps.nl

LET OP: VOL = VOL