bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

14-06-2013: Bijeenkomst A-selectie seizoen 2013-2014

Dinsdag 11 juni 2013 kwam bijna de complete A-selectie en kaderleden van v.v. Beetgum 1 voor het nieuwe seizoen 2013-2014 naar de sportkantine op het sportcomplex ’t Bosk.

De bijeenkomst stond met name in het teken van de kennismaking met de nieuwe hoofdtrainer John Hofte. Tevens werd het uitgebreide programma tijdens de voorbereidingsweken bekend gemaakt.

John Hofte (links) tijdens de bijeenkomst met de A-selectie v.v. Beetgum seizoen 2013-2014

De A-selectie van 21 spelers heeft twee nieuwe gezichten, beide nieuwkomers hebben een v.v. Beetgum verleden. Daniel Wijbenga uit Franeker was in het seizoen 2006-2007 al actief voor de v.v. Beetgum en Gerrit Feenstra maakte 3 seizoenen deel uit van de selectie en speelde de laatste twee seizoenen voor St. Annaparochie zaterdag.

De eerste training staat gepland voor dinsdag 6 augustus. Uit een eerste inventarisatie bleek dat ondanks de vakantieperiode er deze dag 17 spelers beschikbaar zijn. Onderdeel van de voorbereiding is een trainingskamp van 9 tot en met 10 augustus. Clubfysiotherapeut Alle Sterk zal nauw betrokken worden tijdens de voorbereiding in het kader van opbouw conditie en blessurepreventie.

Tijdens de bijeenkomst was ook clubfysiotherapeut Alle Sterk (rechts) aanwezig

De oefenwedstrijden zijn bekend gemaakt:

Zaterdag 10 augustus 14.30 uur tegen SC Twijzel (locatie WTOC / Oudwoude)

Zaterdag 17 augustus 14.30 uur tegen WTOC (thuis, sportcomplex ’t Bosk)

Dinsdag 20 augustus 19.30 uur tegen LAC Frisia 2 (thuis, sportcomplex ’t Bosk)

De KNVB heeft ook de data van het bekerprogramma gepubliceerd:

Zaterdag 24 augustus: 1ste bekerwedstrijd

Dinsdag 27 augustus: 2de bekerwedstrijd

Zaterdag 31 augustus: 3de bekerwedstrijd

De indeling van de competitie wordt volgende week vrijdag 21 juni door de KNVB bekendgemaakt en zal uiteraard op deze website worden gepubliceerd.

Voorafgaande aan de bijeenkomst met de selectie was er een kennismaking van het hoofdbestuur met John Hofte. Hierbij ontving John Hofte, uit handen van de voorzitter materiaalcommissie Klaas Ebbing Smit, zijn v.v. Beetgum kleding.

Uit handen van Klaas Ebbing Smit ontvangt John Hofte diverse training- en wedstrijdkleding.