bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

30-06-2013: Indeling seniorenteams en start trainingen seizoen 2013-2014

De voorlopige selecties van de vijf seniorenteams seizoen 2013 – 2014 zijn verstrekt aan de leiders en leden van de seniorencommissie. Zij zullen deze voorlopige indeling op korte termijn uitreiken aan alle spelers.

De A-selectie van John Hofte gaat dinsdag 6 augustus 2013 om 20.00 uur starten met de trainingen. Hiervoor zijn 21 spelers uitgenodigd.

Aan de selectiespelers is een gedetailleerd trainingsprogramma uitgereikt waarmee tijdens de zomervakantie gewerkt kan worden aan een goede basisconditie. Verder zijn er tijdens de voorbereidingsweken 3 oefenwedstrijden en een trainingskamp gepland. Bij de voorbereiding zal ook clubfysiotherapeut Alle Sterk nauw worden betrokken.

De restsenioren starten donderdag 22 augustus om 20.15 uur weer met de training onder leiding van trainer Tiede Dijkstra.

Begin september worden de herenteams definitief vastgesteld. Hierbij worden de mogelijke afvallers bij de A-selectie en de nieuwe seniorenleden verdeeld over de verschillende teams. Hierbij rekeninghoudend met de verschillende selectie- en leeftijdscriteria.

De vrouwen van v.v. Beetgum hebben maandag 12 augustus 2013 om 19.00 uur de eerste training. Gedurende het hele seizoen worden er 12 extra techniektrainingen ingepland. Tjibbe Ferwerda zal op donderdagavonden deze trainingen van 1 ½ uur verzorgen met assistentie van Tjeerd Jan Hobma en Auke Wymer Smit.

Zowel de reguliere training op maandagavond als de extra training op donderdag worden gecombineerd met het oudste meisjesteam van de jeugdafdeling. Woensdag blijft de tweede trainingsavond (20.00 uur) van de vrouwenselectie van v.v. Beetgum.

Het vrouwenteam is nog steeds op zoek naar nieuwe speelsters, informatie is te verkrijgen bij trainer Tjeerd Jan Hobma (tel.: 06-29013504 of e-mail: t.hobma@chello.nl). Het is mogelijk om vrijblijvend een aantal proeftrainingen te volgen.