komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

21-08-2013: v.v. Beetgum 1 overtuigt met knappe winst op Frisia 2

Dinsdag 20 augustus 2013 was de laatste van de drie oefenwedstrijden van v.v. Beetgum 1.

Na nederlagen tegen Twijzel (2-4) en WTOC (1-4) was LAC Frisia 2 dinsdagavond de laatste tegenstander in Leeuwarden op het sportcomplex de Magere Weide.

LAC Frisia 2 speelt in de reserve 2 klasse. Het team wordt getraind voor Harry Wasch, bekend bij de v.v. Beetgum dit seizoen als trainer van v.v. Beetgum A1. Trainer John Hofte van Beetgum had voor het eerst dit seizoen zijn volledige selectie ter beschikking. In de oefenwedstrijden wordt nog veel gewisseld op bepaalde posities binnen het vaste spelsysteem.

In de eerste helft was Beetgum een maatje te groot voor de Frisianen, met knap combinatievoetbal scoorde Beetgum maar liefst 6 keer. (ruststand 1-6).

In de 2de helft nam Beetgum wat gas terug en werd er nog volop gewisseld. De eindstand was 2-6 winst en geeft vertrouwen voor het komende seizoen.

De doelpunten van Beetgum werden gemaakt door Daniel Wijbenga (2x),Willem Jan Dijkstra(2x), Daniel Dijkstra en Robin Bruinsma.

Het bekerprogramma is inmiddels ook definitief:

Zaterdag 24 augustus 2013 (14.30 uur) uit tegen Friesland 1

Dinsdag 27 augustus 2013 (18.45 uur) thuis tegen CVO 1

Dinsdag 3 september 2013 (20.00 uur) thuis tegen Bolsward 1

Hierna volgt op 7 september 2013 de eerste competitiewedstrijd met een derby tegen de buren van SSS’68 (uit in Marssum om 14.30 uur)