bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TweeNul maakt plaats voor robotjournalistiek
REGIO – Na ruim elf jaar stopt TweeNul vanaf vrijdag 27 augustus met het brengen van amateurvoetbalnieuws en maakt plaats voor robotjournalistiek. De redactie wil iedereen hartelijk danken voor de content die doorslaggevend is geweest voor het succes dat is opgebouwd. Het einde van TweeNul betekent niet dat de aandacht voor amateurvoetbal verdwijnt. Integendeel, want […]
Programma oefenwedstrijden zondag 29 augustus
REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Titan – SC Erica, 14:00 uur Old Forward – Uffelte, 14.00 uur BEW – Wapserveen, 14.00 uur Heiligerlee – ZNC, 14.00 uur SC Lions’66 – Oldeboorn, 14.00 uur Pekelder Boys – Alteveer, 14.00 uur Oerterp-Renado, 14.00 uur Schoonebeek – CEC, 14:00 uur Dwingeloo-Read Swart, 14.00 uur EHS’85 […]
Programma oefenwedstrijden zaterdag 28 augustus
REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. NEC Delfzijl – Stompwijk‘92, 14:30 uur Oldeholtpade – Steenwijker Boys  Damacota – Onstwedder Boys, 14.00 uur Corenos – HS’88, 14.30 uur Grijpskerk – Actief, 14.30 uur Bedum – SC Stadspark, 18.30 uur Donkerbroek – VC Trynwalden, 19.30 uur SC Kootstertille – Noordbergum, 14.30 uur VVS Oostwold – […]
Uitslagen oefenwedstrijden donderdag 26 augustus
REGIO – Mail uitslagen van oefenwedstrijden naar redactie@tweenul.nl.    
HOOGEZAND – HS’88 zoekt met spoed nog steeds een trainer/trainster voor het 2e Vrouwenteam. HS’88 Vr2 komt uit in de 4e klasse en heeft daar de laatste jaren goed meegedaan om de bovenste plaatsen. Als Trainer/Trainster van de Vr2 sta je in nauw contact met de Technische staf van de Vr1 (de Vr1 komt uit […]
Print dit bericht Print dit bericht

26-08-2013: Geen winst in eerste bekerwedstrijd Beetgum

Zaterdag 24 augustus 2013 moest v.v. Beetgum aan de bak in de KNVB bekercompetitie. Tegenstander was Friesland LVV uit Leeuwarden. Een kleine 30-tal supporters uit Beetgum eo waren per auto of per fiets afgereisd naar het zonnige Leeuwarden.

Friesland LVV speelt voor het eerst dit seizoen met een zaterdagselftal, dit team bestaat uit 9 spelers van de gefuseerde club Leeuwarden en verder spelers van FVC, Lions’66 en de zondagstak van Friesland.

Friesland LVV komt uit in de 5de klasse A en zal hier een rol van betekenis willen spelen, dit geldt ook voor v.v. Beetgum in klasse 5B.

Tijdens de laatste oefenwedstrijd van Beetgum tegen Frisia zo.2 werd er met name in de eerste helft prima gevoetbald. In de wedstrijd tegen Friesland werd dit niveau niet gehaald, of dit te maken had met de kwaliteit van de tegenstander of met het lange kermisweekend in Beetgum zal een vraag blijven.

Tijdens de wedstrijd was Beetgum met name bezig met de opbouw over verschillende schijven en liet Friesland tegenstander Beetgum komen om vervolgens te counteren met een lange bal op de snelle spitsen. De eindstand van 2-0 winst gaf aan dat Friesland LVV hiermee het beste voor de dag kwam.

Morgenavond (dinsdag) 27 augustus 2013 speelt Beetgum thuis tegen CVO de 2de bekerwedstrijd. Vorig seizoen werd in de competitie op 6 april 2013 moeizaam met 2-1 van CVO gewonnen.

De wedstrijd tegen CVO is de eerste thuiswedstrijd dit seizoen, de wedstrijd op het sportcomplex ’t Bosk begint om 18.45 uur.

Vorig seizoen werd thuis moeizaam met 2-1 gewonnen van CVO