komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

28-08-2013: v.v. Beetgum wint met 9-0 van CVO in beker

Dinsdagavond 27 augustus 2013 werd door v.v. Beetgum 1 de 2de wedstrijd voor de beker tegen CVO gespeeld. Afgelopen april wist Beetgum voor de competitie moeizaam thuis met 2-1 van CVO te winnen.

Op deze zomerse avond in augustus was v.v. Beetgum van hoofdtrainer John Hofte vanaf de eerste minuut heer en meester. Na een 4-0 ruststand liep Beetgum in de 2de helft uit naar een 9-0 eindstand. Ondanks het veldoverwicht bleef Beetgum scherp in de duels en de combinaties zoeken.

De 7 verschillende doelpuntenmakers waren: Daniel Dijkstra (3x), Daniel Wijbenga, Marten Johannes Bloem, Jort Dijkstra, Gerrit Feenstra, Bauke Reitsma en Sybe Schaaf

v.v. Beetgum 1 wint met 9-0 van CVO 1 (foto: Jacobus Feenstra)

Meer foto’s van de wedstrijd genomen door Jacobus Feenstra zijn te zien op de volgende facebookpagina:

https://www.facebook.com/jacobus.feenstra/media_set?set=a.387525651373320.1073741829.100003476642926&type=1

Volgende week dinsdag 3 september 2013 is 3de klasser Bolsward te gast op het sportcomplex ’t Bosk (aftrap 20.00 uur)