bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

28-11-2013: Kennismaking met zanger Arnold

Komende zaterdagmiddag en -avond 30 november zal zanger Arnold een LIVE optreden verzorgen tijdens het supportersfeest van de Old Boys.

Zanger Arnold zal zaterdag een LIVE optreden verzorgen tijdens het supportersfeest vanaf 16.15 uur.

Reden om eens nader kennis te maken met deze zanger, hieronder een korte terugblik met zijn muzikaal levensverhaal en ook nog een paar media fragmenten om een indruk te krijgen van zijn niet geringe vocale kwaliteiten.

Al met al zeker een zanger die een muzikale bijdrage zal leveren aan een gezellig en geslaagd supportersfeest.

(klik op de naam van het liedje om dit te beluisteren.)

Supergirl 

Kingston

Laura

Een beetje meer

We gaan terug in de tijd, zeg maar 1982. De eerste keer dat ik een microfoon vasthield. Dat gebeurde tijdens een Soundmixshow in Grou, waar ik woon. Ik was toen 11 jaar. Ik won deze Soundmixshow met een nummer van Alvin Stardust, “Pretend”. Mijn avontuur met Second Life begon in 1990 in de jeugdsoos in Grou tijdens een opening. Een oud-collega, de toenmalige bassist van Second Life, Willem Runia vroeg of ik wat met hen wilde spelen. Na de eerste repetitie vroegen de bandleden mij of ik als zanger bij de band zou willen.

Mijn muzikale ervaring ligt er. Zo stond ik met de band in het voorprogramma van o.a.: De Dijk , Di-rect , Van Dik Hout , De Sjonnies , Rowwen Heze , Koos Alberts , Henk Wijngaard , De Zware Jongens , George Baker , Jacq Herb , Gebroeders Ko , Bløf , Band zonder Banaan en was ik vocaal aanwezig tijdens de cd-presentatie van de cd “Nocht en Wilkens” van Piter Wilkens.

Eind 2006 viel het doek voor de band. Een geweldige tijd hebben we gehad. Uiteindelijk zijn we alweer 2013. Het gaat goed. Er staan veel optredens in het verschiet en ik kom regelmatig mijn collega’s tegen, die ik een warm hart toedraag. Ik heb altijd gezegd dat concurrentie voor mij niet bestaat in de muziek. Als ik dan weer op een festival ben waar ik ze weer tegenkom, geniet ik van wat ze allemaal doen.