komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Vrouwen 1

Vrouwen Zaterdag (4e klasse D)


elftal

Kader Trainer/coach: Samir Tawafra
Leider: Marinthe Dijkstra/Corrina  Visser
Spelers
Boonstra, Amanda
Dijkstra, Marinthe
Fokkema, Jenny
Fokkema, Marianne
Postma, Jeannine
Postma, Amber
Velthorst, Rochelle
Visser, Corrina
Boer, de Rijanke
Weerd, vd Jante
Roorda, Sanne
Hoekstra, Ingrid
Bakker, Hermine
Switijnk, Laura
Buursma, Rixt
Boersma, Cassandra
Jetty Boterhoek
Bosma, Rosalie
Del Grosse, Lotte

trainingstijden

Trainingsdagen: Dinsdag  20.15-21.15
Donderdag 19.00 – 20.00
Plaats: Sportcomplex It Bosk.

contact
Contactpersoon:

Marinthe Dijkstra

Corrina  Visser

 

06-24385386

06-29772771

 

stand

programma

uitslagen

beker