• Beetgum 1 heeft ook de 2de competitiewedstrijd gewonnen. In een uitwedstrijd tegen Holwerd was de eindstand 1-4 winst voor de selectie van trainer Tiede Dijkstra.

Mister v.v. Beetgum Marten Johannes Bloem maakte vlak voor rust met een kopbal de bevrijdende 0-1.

In de 57ste minuut maakte Geert Jan de Vries de 0-2. In de 71ste minuut kwam Holwerd op 1-2. Een van richting veranderde inzet van Stephan Dijkstra bracht in de 88ste minuut de 1-3 op het scorebord. Het slotakkoord kwam van Jelle Wim de Vries uit een vrijetrap (eindstand 1-4).

Holwerd grossierde gedurende wedstrijd in gele kaarten (5 in totaal). Beetgum heeft een goede start van de competitie met 2 keer winst.

Zaterdag 8 oktober speelt Beetgum thuis tegen Blija. Vorig seizoen wisten beide ploegen de onderlinge wedstrijden een keer met 2-1 te winnen.

Beetgum 1 - Blija 1

Aftrap sportcomplex 't Bosk 14.30 uur