• Na maanden van voorbereiding waren op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024 de jubileumdagen in het kader van het 75-jarig bestaan van v.v. Beetgum.

  Honderden jongeren en volwassenen hebben aan de verschillende activiteiten meegedaan en op de feestelijke openingsavond donderdag was het galafeest ook een groot succes. De feesttent was zeer sfeervol aangekleed door het bedrijf het Feestkanon (www.hetfeestkanon.nl)

  Het hoofdbestuur wil de jeugdcommissie, feestcommissie, Samarris, beheercommissie, jubileumcommissie, gastvrouwen, parkeerwachters en alle anderen heel hartelijk danken voor de inzet. Meer dan 90 vrijwilligers hebben een bijdrage geleverd aan het slagen van de prachtige jubileumdagen.

  De vele sponsoren en de club van 75 leden hebben het mede mogelijk gemaakt dat alle activiteiten gedurende de drie dagen gratis toegankelijk waren.

  Op de volgende facebook pagina’s zijn heel veel mooie foto’s en prachtige video’s te bekijken die onder andere zijn gemaakt door Harm Postma (Bitgumer Nijs) en Han Bosma, beide heren zeer bedankt hiervoor.

  Facebook v.v. Beetgum: (https://www.facebook.com/vvbeetgum/)

  Facebook Bitgumer Nijs: (https://www.facebook.com/bitgumernijs.nijsutbitgum.3)

  Facebook Han Bosma: (https://www.facebook.com/Hanbosma)

rfwbs-sliderfwbs-slide