• Beste (oud-)leden, supporters, ouders, kaderleden, dorpsgenoten, en de rest,

  Zoals vele van jullie waarschijnlijk al weten, staat het voetbalseizoen 2023-2024 bij v.v. Beetgum in het teken van het 75-jarig jubileum.

  Om deze mijlpaal te vieren, wordt er 6, 7 en 8 juni een meerdaags feest georganiseerd! Voor jong en oud zullen er verschillende activiteiten worden gepland, waaronder een gala, reünie, bekende gastspreker uit de voetbalwereld, overnachting op It Bosk voor de jeugd, en nog veel veel meer! Het lijkt ons erg leuk om dit met jullie allemaal te vieren.

  Bij deze zijn jullie dus allemaal uitgenodigd voor het 75-jarig jubileumfeest van v.v. Beetgum! Om er een onvergetelijk feest van te kunnen maken, en om het 75-jarig jubileum te vereeuwigen, hebben we de club van 75 opgericht.

  Iedereen die v.v. Beetgum een warm hart toedraagt, kan lid worden van de club van 75. Als lid van de club van 75 wordt je naam vereeuwigd op een speciaal ontworpen bord. Tijdens het jubileumfeest wordt dit bord feestelijk onthuld. Na het feestweekend komt het bord op een prominent plekje in de kantine te hangen.

  Lid worden van de club van 75 kost eenmalig €75,-

  Hieronder het formulier voor de eenmalige machtiging.

  Je kunt je aanmelden als individu, maar bijvoorbeeld ook als stel of gezin. Aanmeldingsformulieren liggen ook in de kantine en kunnen worden ingeleverd in de kantine.

  Ook zullen deze formulieren worden opgehaald tijdens de jaarlijkse huis-aan-huis actie komende vrijdag 19 april 2024.

  Aanmelden kan ook door middel van een appje naar Jante van der Weerd (06-42864059). Mede dankzij jullie kunnen we er een onvergetelijk jubileumfeest van maken.

rfwbs-sliderfwbs-slide