• Klaas Greidanus is de nieuwe trainer/coach voor de vrouwen seizoen 2024/2025.                                                                         

  Klaas pakt het hele pakket zowel 2x de trainingen en op de wedstrijddag de begeleiding. Klaas is nu nog trainer/coach bij de jeugd van VV Oosterlittens. Klaas is 47 jaar oud en komt uit Winsum. Hij woont daar met zijn vrouw en twee zoons. Daar heeft hij als jeugdtrainer zijn trainers papieren gehaald.

  Klaas is werkzaam geweest bij Althuisius (administratief) Daarna in het vuurwerk bij Schuurmans, in het management. Nu mede-eigenaar van Junior Productions. Zij leveren, bedrukken en borduren van textiel; voornamelijk voor sportverenigingen en winkels.

  Daarnaast houdt Klaas van voetbal kijken en af en toe een balletje slaan tegen een tennisbal. Klaas heeft er veel zin in om bij Beetgum de vrouwen te gaan begeleiden. Klaas is iemand die alles altijd goed voor elkaar heeft, werkt gestructureerd en staat open voor eenieders mening, deze neemt hij serieus mee in zijn keuzes en afwegingen.

  Wij wensen Klaas en de teammanager Imre Dijkstra en de vrouwengroep veel succes vanuit de technische commissie.

  Nieuwe teammanager voor v.v. Beetgum heren 1.

  Zoals eerder al vermeld gaat bij Beetgum 1 ook het nodige veranderen.

  Zo heeft de gehele staf afscheid genomen van Beetgum 1, Tiede, Jan en Joshua nogmaals bedankt voor de afgelopen 4 jaar. De heren hebben al bloemen gekregen na de laatste thuiswedstrijd en zullen vast vanuit het team ook nog wel een leuk afscheid krijgen.

  Daarnaast was al bekend dat Ronald Veld de nieuwe hoofdtrainer is geworden voor het komende seizoen 2024-2025.

  Nu kunnen we ook vermelden dat we een nieuwe teammanager hebben. We mogen Erik Efde verwelkomen bij de staf van het 1ste elftal. Hij gaat samen met Ronald en vaste grensrechter Adamski, alles in goede banen leiden bij Beetgum 1.

  Wie is Erik?.

  Erik Efde is 58 jaar en woont al 24 jaar in Beetgum met Mary en heeft 2 kinderen, Robby en Kelly. Robby speelt nu ook nog steeds in Beetgum 1. Daarnaast heeft Erik een eigen bedrijf in de houtbewerking, BYFD. Daarvoor heeft Erik 20 jaar gewerkt als accountmanager in de automotive, dus veel kennis om met mensen om te gaan. Grote hobby is altijd het voetbal geweest en alles wat erbij komt kijken. Ook vissen is een grote passie van hem. Het lijkt hem geweldig om met al die verschillende persoonlijkheden om te gaan in het team, allemaal plezier te laten ervaren aan de mooiste sport, het voetbal.

  Erik heeft er zin in om, samen met Ronald, Adamski en de groep jongens, er een geweldig mooi seizoen van te maken. 

  Ook Erik en de rest van Beetgum 1 wensen we veel succes in het nieuwe seizoen.

rfwbs-sliderfwbs-slide