skip navigation

Clubnieuws

01 - Vragen en/of opmerkingen
02 - Uitslagen doorgeven aan de webmaster
03 - Verslagen en/of artikelen publiceren
04 - Foto's publiceren
05 - Speelschema voorjaar 2007-2008
06 - Overzicht trainingstijden seizoen 2008-2009
07 - Wedstrijdprogramma en scheidsrechters
08 - Uitslagen en standen
09 - Afgelastingen en/of wijziging wedstrijdtijden
10 - Routebeschrijving naar andere verenigingen
11 - KNVB: Uitslagen doorgeven
12 - KNVB: Programma deze week
13 - KNVB: Programma volgende week
14 - Voetbalpool v.v. Beetgum
Overige artikelen

Informatie over RSS voor voetbalvereniging Beetgum

Met RSS is het nog makkelijker om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van v.v. Beetgum. De laatste koppen en artikelen op deze site worden overzichtelijk verzameld. Je kiest zelf wat je wilt lezen. Rich Site Summary (RSS) is een XML-formaat dat de inhoud van een nieuwsbericht beschrijft. Het laat toe om nieuws op deze site te plaatsen en te verspreiden.

RSS Popper is een add-in voor Microsoft Outlook XP en sinds kort ook voor Microsoft Outlook Express en zorgt er voor dat RSS-feeds onder je postbus zichtbaar worden. RSS Popper is een eenvoudige en elegante oplossing voor wie Microsoft Outlook gebruikt en op een gemakkelijke manier RSS-feeds wil bekijken. Klik hier voor een uitleg over installatie van RSS Popper.

Kopieer, na installatie van RSS Popper, het adres http://www.vvbeetgum.nl/pivot/rss.xml naar Microsoft Outlook. Je wordt nu automatisch op de hoogte gehouden van de meest recente vernieuwingen op deze site.

De mogelijkheden van RSS zijn nog niet allemaal ontdekt, meer nieuwe toepassingen kun je in de toekomst dan ook verwachten. Mocht je verder nog vragen hebben over RSS dan kun je altijd kijken op rss.pagina.nl of contact opnemen met de WebMaster.