• Afgelopen week zijn alle vrijwilligers, en zijn of haar partners ,van de v.v. Beetgum uitgenodigd voor de vrijwilligersavond. Een initiatief van het bestuur om alle vrijwilligers van het huidige voetbalseizoen te bedanken. Na een aantal jaren i.v.m. corona kan dit weer in de vorm van een FEESTAVOND!

Op zaterdag 17 december vindt in de kantine op Sportcomplex It Bosk een gezellige avond plaats met een WK voetbal Quiz (Tip: Download alvast de app KAHOOT op je telefoon), verkiezing ‘vrijwilliger van het jaar’  en wordt de avond muzikaal ingevuld door niemand minder dan DJ Auke Veenstra.

Auke Veenstra was zo’n 30 jaar het gezicht van Quatrebras, Club Prins en weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen! Feest gegarandeerd.

De deuren openen om 19:30 uur, rond 20:00 uur zal het programma starten.

Mocht je onverhoopt de uitnodiging voor de vrijwilligersavond, zoals hierboven afgebeeld, niet hebben ontvangen? Neem dan contact op met voorzitter Jaap Montsma – 0639568772

Wij hebben er zin in!

Bestuur v.v. Beetgum